door op 30-04-2010 10:20ARTIKELOnline marketing

Boek van de week: Calimeromarketing 2.0

Iedere week kiezen de bloggers van Cultuur Marketing Professionals een boek van de week. Hierin bespreken we interessante boeken voor cultuurmarketeers afkomstig uit de collectie van managementboek.nl. Deze week: ‘Calimeromarketing 2.0′ door Karen Romme.

”Calimeromarketing 2.0′ is het langverwachte vervolg op de bestseller ‘Calimeromarketing’ uit 2004. Sindsdien is het internet geëvolueerd van een statisch medium tot een interactief platform. Die ontwikkeling (web 2.0) biedt kleine ondernemers, freelancers en zzp’ers nieuwe mogelijkheden en kansen om klanten naar hun bedrijf te leiden.

Behoort u tot de ondernemers die geloven dat de strijd om de klant de komende decennia in de digitale wereld wordt gestreden? Dan is dit boek voor u geschreven. Ook als u zelf nog niet zoveel hebt met internet, kan dit boek u winst opleveren. De kans is namelijk groot dat uw (potentiële) klanten er wél iets mee hebben. Door op internet optimaal vertegenwoordigd en actief te zijn, kunt u met tijd, creativiteit en een beperkt budget de strijd om de klant winnen van uw grotere concurrenten.’

‘Calimeromarketing 2.0’ is vanaf nu ook te verkrijgen in de boekwinkel van Cultuur Marketing Profesionals.