door op 08-10-2010 09:14ARTIKELOnline marketing

Boek van de week: eBoot Camp

Iedere week kiezen de bloggers van Cultuur Marketing Professionals een boek van de week. Hierin bespreken we interessante boeken voor cultuurmarketeers afkomstig uit de collectie van managementboek.nl. Deze week: ‘eBoot Camp’ Corey Perlman.

In dit Web 2.0 tijdperk, zijn de kleine bedrijfseigenaars in het nadeel omdat zij minimale kennis hebben van internetmarketing. Zij hebben ook de begroting niet om een top Webmarketer in te huren. Dientengevolge, is het resultaat van hun internetmarketing programma gewoonlijk een slecht uitgevoerde website die weinig bezoekers aantrekt.

‘eBoot Camp’ is de oplossing voor ondernemers met een internetmarketing probleem. Dit doe-het-zelf- boek verstrekt de bekwaamheid die nodig is om zaken in cyberspace te winnen, terwijl de behoefte aan een grote marketing begroting geëlimineerd wordt. In slechts een uur of twee per week, zal de kleine bedrijfseigenaar de controle krijgen over zijn of haar internetmarketing campagne, door het gebruik van de geleidelijke methode van Perlman. De lezers zullen leren om hun zoekmachine-ranking te verbeteren, blogs en e-bulletins te creëren en leiden en, tenslotte, de sleutel krijgen tot de geheimen van een succesvolle, verkoopgedreven website.

‘eBoot Camp’ is vanaf nu ook te verkrijgen in de boekwinkel van Cultuur Marketing Professionals.