door op 23-04-2010 11:47ARTIKELOnline marketing

Boek van de week: Online Marketing

Iedere week kiezen de bloggers van Cultuur Marketing Professionals een boek van de week. Hierin bespreken we interessante boeken voor cultuurmarketeers afkomstig uit de collectie van managementboek.nl. Deze week: ‘Online Marketing’ door Jeroen Bertrams.

‘Het boek ‘Online marketing’ helpt elke online marketeer om fors betere resultaten te realiseren. Of hij nu zelfstandig werkt of voor een multinational. Voor ruim twintig vormen van online marketing worden de belangrijkste tips en trucs beschreven. Daaronder zoekmachine marketing, social media marketing (hyves, twitter, youtube enz.), affiliate marketing, email marketing, widgets, winvertising, crossmedia marketing en free publicity. Belangrijke basiskennis over soorten uitingen en slimme afrekenmodellen komt uitgebreid aan de orde.

Gebruik het concrete stappenplan in dit boek en de gouden regels voor online marketing om een krachtige, samenhangende online marketing strategie te ontwikkelen. Van het genereren van bezoek tot en met optimale conversie op de eigen website. Met als uiteindelijk resultaat meer bezoekers tegen lagere kosten die maximaal converteren in loyale, winstgevende klanten.’

‘Online marketing’ is vanaf nu ook te verkrijgen in de boekwinkel van Cultuur Marketing Profesionals.