Branddoctors Trendevent Radical Reframe
door op 06-04-2016 12:40ARTIKELInnovatie

21 april: het Trendevent van Branddoctors in het Waterliniemuseum

Tentoonstellingen als ‘David Bowie Is’ of ‘Jheronimus Bosch: Visioenen van een Genie’ genieten een ongekend succes. De Zapp Mattheüs Passion uitvoering trok grote aantallen enthousiaste kinderen en hun ouders. Freek Vonk en Arjan Buitenhuis trekken volle zalen. Naast een goede vormgeving en programmering zit ook iets anders achter het succes van bovengenoemde voorbeelden: een goede grip op de ‘Zeitgeist‘.

Maar wat is die tijdsgeest, en hoe kunnen we er goed op inspelen? Op donderdag 21 april van 16.00 tot 21.00 uur presenteert Branddoctors het Trendevent: Radical Reframe, wat de nieuwste trends voor 2017 en verder bespreekt. De naam speelt in op de continue verschuiving van onze kaders dankzij de snelle ontwikkeling van techniek en online middelen, en een groeiende bewustzijn van internationale gebeurtenissen. Samengepakt staat reframen voor het creëren van nieuwe spelregels, toepasbaar maken van techniek, herbalanceren en ontwapenen met humor.

Branddoctors Trendevent Radical Reframe

Dit bewustzijn van de tijdsgeest en toekomstige veranderingen zijn zeker ook van belang in de cultuursector. Hoe passen we nieuwe technieken toe? Hoe gaan we om met de vraag naar meer bezoekersparticipatie? In hoeverre is het van belang dat verschillende soorten voorstellingen groots worden neergezet?

Tijdens het event worden bezoekers in een aantal Trendruimtes ondergedompeld in verschillende trendwerelden. Hoe reageren consumenten op de huidige tijd? Wat zoeken zij en waaraan hebben ze behoefte? Aan de hand van live performances, video’s, games, muziek, eten en drinken worden de nieuwste trends op interactieve wijze tentoongesteld.

Branddoctors Trendevent

De 5 trends die aan bod komen tijdens het Trendevent

Het Trendevent: Radical Reframe staat in het teken van deze unieke beleving van de belangrijkste trends voor 2017 en verder. Daarnaast is er een door de trends geïnspireerd diner, en een key note speech van Yuri van Geest over de exponentiële groei van techniek.

Radical Reframe vindt plaats op donderdag 21 april van 16.00 tot 21.00 uur in Fort bij Vechten in Bunnik, waar onlangs het Waterliniemuseum is geopend. Cultuurmarketing leden betalen €175 voor voor een ticket.

Radicale veranderaar Rudy van Belkom gaat een speciale bijdrage leveren op het Trendevent

Dit artikel is gesponsord door Branddoctors.

Fotocredit: Flickr