door op 26-05-2012 13:45ARTIKEL

Congres Podiumkunsten

Op dinsdag 29 en woensdag 30 mei aanstaande vindt het Congres Podiumkunsten plaats in de Doelen in Rotterdam. Het thema van het congres is “insight/out”. Centraal staan de  veranderingen waar de podiumkunsten momenteel mee te maken hebben.

Op het programma staan nationale en internationale sprekers zoals Stephan Fellinger, Paul Schnabel (directeur SCP), Arjo Klamer (professor in de Economie van Kunst en Cultuur aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam) en Johnathan Branson (Audiences Central). Onderwerpen zijn o.a. mensenmarketing, publiekssegmentatie, innovatiemanagement en leiderschap.

Ook wordt de Gouden Struis: de prijs voor de beste marketingcampagne binnen de podiumkunsten uitgereikt op het Congres Podiumkunsten. De cases van de vier genomineerden (Incubate, Rotterdamse Schouwburg, Odeon De Spiegel theaters Zwolle en Parktheater Eindhoven) zijn hier terug te vinden.

Kortom het beloven twee inspirerende dagen te worden! Ook wij zijn aanwezig op het congres en houden daar in samenwerking met Congres Podiumkunsten, het Cultureel Persbureau en We Cross interviews met de sprekers. Deze videointerviews zijn na afloop van het congres hier terug te kijken.