door op 17-08-2010 11:16ARTIKELOnline marketing

Culturele instellingen willen meer interactie: nieuwe 2.0 website voor Dans!code

Aan de vooravond van Theaterfestival Boulevard in ’s-Hertogenbosch hebben de partners van het gezamenlijke dansinitiatief ‘Dans!code’ een nieuwe website 2.0 gelanceerd. Naast gedetailleerde informatie over relevante dansvoorstellingen in ’s-Hertogenbosch bevat de site ook nuttige informatie voor en over dansscholen en dansgezelschappen.

Voor iedereen
Bezoekers kunnen op de website vrij reageren op topics of direct informatie delen via hun sociale netwerkprofielen als Hyves en Twitter. Na registratie op de site is het tevens mogelijk dansgerelateerde berichten te plaatsen op het prikbord. Hierbij valt te denken aan vacatures, nieuwtjes, oproepjes van locale dansscholen en meer. Met de nieuwe website hopen de initiatiefnemers Theater aan de Parade, Verkadefabriek en Theaterfestival Boulevard meer interactie te krijgen met dansliefhebbers in de regio. Dit om beter in te kunnen spelen op bestaande wensen en behoeftes.

Dans!code ook social
Om een dans-community te laten ontstaan vanuit wens en behoefte is Dans!code ook op de sociale podia te vinden. Geïnteresseerden kunnen op de hoogte blijven van alles wat met dans te maken heeft via sociale netwerken als hyves en twitter. En het prettigste, voor zowel Dans!code als de fans is dat er rechtstreeks met elkaar gecommuniceerd kan worden. Een mooie stap voorwaarts.