Cultuurmarketing Awards
door op 10-03-2017 17:21ARTIKELInnovatie

Cultuurmarketing Awards 2017: meld nu je case aan

Op 15 juni 2017 vindt de tweede editie van de Cultuurmarketing Awards plaats. Op deze dag worden de Awards voor de beste marketingcases in de cultuursector uitgereikt. Dit jaar kunnen culturele instellingen cases indienen in twee categorieën: de Branddoctors Merk & Experience Award en de Centercom Campagne Award.

De Awards zijn een beloning voor creatieve, effectieve en inspirerende marketingcases in de cultuursector. Daarnaast heeft de prijs als doel om kennisdeling over marketingstrategieën te stimuleren.

Alle cases worden beoordeeld door een vakjury. Tijdens de Cultuurmarketing Awards op 15 juni presenteren de finalisten hun case en wordt er per categorie een winnaar uitgeroepen.

Meld nu je case aan

Ben je trots op een eigen marketingcase? Meld dan nu jouw case aan voor deelname aan de Cultuurmarketing Awards. Inschrijving is kosteloos en je ontvangt, ongeacht of je door gaat naar de finale, feedback van de vakjury. Lees hier alle voorwaarden voor deelname.

De case dient te zijn uitgevoerd in het culturele seizoen 2015-2016 of 2016-2017. Je kunt cases aanmelden t/m donderdag 20 april 2017.

 

Heb je een vraag? Neem contact met ons op via [email protected]

De Cultuurmarketing Awards zijn niet mogelijk zonder een bijdrage van onze sponsoren en partners. Onze dank is groot voor Branddoctors, Centercom en Smart Connections, zonder wie deze editie niet gerealiseerd kan worden.

Cultuurmarketing-AwardsCentercomLogo Branddoctors