topics:
Cultuurmarketing Awards uitreiking
EVENTDonderdag, 27 Juni 2019 | 13:00 - 18:00

Uitreiking Cultuurmarketing Awards

Op 27 juni 2019 reiken we in TivoliVredenburg te Utrecht de Cultuurmarketing Awards uit voor de meest creatieve, effectieve en inspirerende marketingcases in de kunst- en cultuursector. We nodigen alle marketeers en andere professionals van harte uit om aanwezig te zijn bij deze inspirerende en feestelijke middag.

Tijdens de uitreiking presenteren de genomineerden hun cases aan de vakjury en aanwezige vakgenoten. Aan het einde van de middag reikt de vakjury alle Awards uit, waaronder ook de nieuwe Young Talent Award en de Publieksprijs. Deze prijs wordt toegekend aan de case die het meeste stemmen weet te vergaren onder het aanwezige publiek.

We nodigen je van harte uit om aanwezig te zijn. Naast een vol programma met presentaties van inspirerende marketingcases die binnen de criteria creativiteit, innovatie en effectiviteit de hoogste ogen gooiden, ontmoet je vakgenoten uit het hele land en laat je jouw stem tellen voor de Publieksprijs.

Meld je alvast aan voor deze feestelijke afsluiting van het cultuurseizoen. Let op: wanneer je een case instuurt voor de Cultuurmarketing Awards, ben je direct verzekerd van twee plaatsen voor de uitreiking.

Praktische informatie en aanmelden

Wanneer: donderdag 27 juni 2019.
Tijden: 13:00 – 18:00 uur (o.v.b.).
Waar:  TivoliVredenburg, Utrecht (op 5 minuten loopafstand van Utrecht Centraal).
Kosten: leden: 50 euro / regulier: 89 euro.
De prijs is exclusief BTW en inclusief consumpties. Dit is een ACMC partnerbijeenkomst.

Loading Winkelwagen wordt bijgewerkt...
LadenBezig met bijwerken...

 

De Cultuurmarketing Awards 2019 zijn niet mogelijk zonder de bijdrage van onze partners die de culturele sector een warm hart toedragen. Wij danken Afdeling Online, BranddoctorsBreda University of Applied Sciences, Centercom, Peppered en Ster & Cultuur voor hun bijdrage. 

Awards 2019 logo's

Ook interesse om bij te dragen? Je vindt hier meer informatie of neem contact op.