topics:
Fotocredit: Flickr / CC
EVENTDonderdag, 25 Juni 2015 | 10:00 - 16:45

Cultuurmarketing Awards: Gouden Struis & Scriptieprijs (combi)

Op 25 juni sluiten we het Cultuurmarketing seizoen feestelijk af met de Cultuurmarketing Awards. Dit is een dag met maar liefst 13 inspirerende presentaties, gevolgd door een feestelijke borrel. Het programma van de Awards bestaat uit twee onderdelen: de Gouden Struis en de Scriptieprijs. 

De Gouden Struis
Vijf culturele organisaties: Le Guess Who?, Mauritshuis, Parktheater Eindhoven, TivoliVredenburg en We Are Public zijn genomineerd voor de Gouden Struis. Dit is de prijs voor de beste marketingcampagne van het culturele seizoen.

Tijdens de Cultuurmarketing Awards geven de initiatiefnemers / marketeers van deze vijf organisaties een presentatie over hun marketingstrategie en/of -case. Aan het einde van de middag maakt de vakjury de winnaar van De Gouden Struis 2015 bekend. Dit programma vindt plaats in de middag van 13:30 tot 16:45.

Bekijk hier het volledige programma.

De Cultuurmarketing Scriptieprijs (gratis toegankelijk)
Acht ambitieuze studenten geven een presentatie over hun afstudeeronderzoek binnen de culturele sector en de resultaten daarvan. Hierdoor ben je als marketeer in één ochtend bijgepraat over de allernieuwste ontwikkelingen en inzichten.

Aan het einde van de ochtend reiken we aan het beste scriptieonderzoek de Cultuurmarketing Scriptieprijs uit. Dit programma vindt plaats in de ochtend van 10:00 tot 12:30 uur en is gratis toegankelijk.

Bekijk hier het volledige programma.

Reserveer nu je combinatieticket

Bezoek de Gouden Struis in combinatie met de uitreiking van de Cultuurmarketing Scriptieprijs. Samen vormen zij de Cultuurmarketing Awards: een dag vol kennis & inspiratie om het culturele seizoen mee af te sluiten. De Scriptieprijs reiken we in de ochtend uit en De Gouden Struis in de middag. Tussen 12:30 en 13:30 is er een lekkere lunch en we sluiten de dag af met een feestelijke borrel.

Praktische informatie

Wanneer: donderdag 25 juni 2015
Tijden: Scriptieprijs: van 10:00 – 12:30, Gouden Struis: van 13:30 – 16:45
Locatie: Het Huis Utrecht, op loopafstand van Utrecht Centraal Station
Kosten: Leden (klik hier om lid te worden): 39 euro / regulier: 64 euro (excl. BTW)
Lunch: Tussen 12:30 en 13:30, bestaande uit huisgemaakte soep en vers belegde broodjes, kosten 15 euro p.p.