topics:
Cultuurmarketing - Bart Grietens-Zooming in
EVENTDinsdag, 21 Juli 2020 | 16:00 - 17:00

Freelance talk: acquisitie en netwerken

Samen weet je meer. Cultuurmarketing organiseert freelance talks via Zoom. Een uurtje om rondom een centraal thema vragen en dilemma’s te bespreken, strategische keuzes te overleggen en praktische tips uit te wisselen. Deze freelance talks zijn gratis toegankelijk als onderdeel van het Cultuurmarketing ZZP lidmaatschap.

Netwerken en acquisitie zijn essentieel voor het aantrekken van nieuwe opdrachten. Maar hoe doe je dat in de praktijk en wat kan je doen in crisistijd?

Deze sessie is voor freelancers die maximaal 3 jaar geleden als ZZP-er zijn gestart. Ter ondersteuning is bij deze sessie Joyce van Lievenoogen aanwezig, een doorgewinterde freelance cultuurprofessional die haar ervaringen deelt. De sessie is besloten en de informatie die wordt gedeeld wordt niet verspreid.

Herken je jezelf in bovenstaand profiel? Schrijf je dan in via onderstaand aanmeldformulier.

Praktische informatie en aanmelden

Wanneer: dinsdag 21 juli 2020.
Tijden: 16:00 – 17:00 uur.
Waar: online via Zoom, je kunt je stoel virtueel aanschuiven. Je doet interactief mee met video en audio.
Deelnemers: maximaal 8.
Toegang: gratis, exclusief voor Cultuurmarketing leden met een ZZP lidmaatschap.

Cultuurmarketing toetst of jouw vraagstukken matchen met die van andere deelnemers. Je ontvangt uiterlijk maandag 13 juli een bevestiging van jouw inschrijving.

 

Stuur jouw idee in voor een volgende freelance talk

Cultuurmarketing loopt over van ideeën waar we het samen over kunnen hebben, maar we horen nog liever waar jij het binnenkort met vakgenoten over wilt hebben. Stuur jouw idee voor een freelance talk in via WhatsApp: +31854017988.