topics:
Leergang online marketing culturele instellingen
EVENTDinsdag, 3 November 2015 – Dinsdag, 26 April 2016 | 09:30 - 16:30

Leergang: Meer succes met Online Marketing

Een gedegen online marketingstrategie is niet meer weg te denken in het marketing- en communicatiebeleid van culturele organisaties. Middelen die vrijwel iedere organisatie inzet, zijn e-mailmarketing, social media en adverteren. Minstens zo belangrijk is het produceren van aantrekkelijke webcontent en het analyseren van online resultaten met Google Analytics of andere webstatistieken.

Bij veel instellingen is één persoon of een klein team verantwoordelijk voor de online marketing activiteiten. Met de snelheid waarmee online marketing zich ontwikkelt, vereist een goede uitvoering veel kennis van een breed scala onderwerpen.

De leergang online marketing bestaat uit 5 workshopdagen, waarin 5 belangrijke onderdelen van een effectieve online strategie aan bod komen. Je leert van experts in het vakgebied om het succes van de online marketinginspanningen te vergroten. Na de leergang ben je in staat om de online marketing strategischer en effectiever uit te voeren en resultaten beter inzichtelijk te maken.

Klik hier voor de leergang online marketing in seizoen 2016-2017.

Inhoud en data bijeenkomsten

De workshopdagen vinden verspreid plaats in de periode november 2015 – april 2016. Iedere workshop bestaat uit een combinatie van theorie, strategie bepaling en opdrachten. De opdrachten voer je zoveel mogelijk uit vanuit je eigen case.

Doelgroep

De leergang richt zich op marketing- en communicatiemedewerkers die werkzaam zijn in de culturele sector en (mede) verantwoordelijk zijn voor de uitvoering van de online marketing activiteiten. (Enige) ervaring met online marketing is noodzakelijk, naast de wil om kennis uit te breiden.

Deelnemen aan de leergang

De leergang bestaat uit 5 workshopdagen. Er zijn maximaal 8 plaatsen in de leergang en per workshop is er ruimte voor een aantal ‘losse’ deelnemers. Deelname aan de hele leergang is voordeliger.

Praktische informatie

Data: 3 november, 8 december, 2 februari, 22 maart & 26 april
Locatie: Alle workshops vinden plaats in Utrecht.
Kosten: leden: 975 euro / regulier: 1.225 euro. De prijs is exclusief BTW en inclusief consumpties, lunch en afsluitend drankje bij iedere workshop.
Deelnemers: Helaas is het niet meer mogelijk aan te melden voor de leergang. Mail ons voor een plekje op de reservelijst.

Fotocredit