topics:
nieuwjaarsborrel cultuurmarketing leden netwerk
EVENTMaandag, 15 Januari 2018 | 15:30 - 16:30

Nieuwjaarsborrel: proost met ons op een fantastisch 2018!

Wij nodigen alle Cultuurmarketing leden van harte uit om op maandag 15 januari te proosten op 2018, een nieuw cultureel jaar. Tijdens deze bijeenkomst blikken we kort terug, maar vooral vooruit. Wat gaat marketing in de culturele sector ons brengen in 2018? 

Deze middag staat in het teken van een feestelijke start van het nieuwe jaar. Samen met onze leden kijken we vooruit naar de ontwikkelingen in 2018. Hierin worden we bijgestaan door dr. Kim Cramer. Zij richtte in 2010 adviesbureau BR-ND op. Haar drijfveer is het benaderen van organisatie- en brandingvraagstukken vanuit menselijk perspectief. Tijdens deze bijeenkomst neemt zij ons mee in haar visie op mensen en merken en hoe we dit als cultuursector kunnen gebruiken om onze organisaties te laten bewegen, groeien en transformeren. 

Praktische informatie en aanmelden

Wanneer: maandag 15 januari 2018.
Tijd: programma: 15:30 – 16:30 uur, borrel tot 18:00.
Waar: EYE Filmmuseum, Amsterdam.
Deze bijeenkomst is exclusief voor betalende Cultuurmarketing leden. Deelname is voor hen gratis.

Loading Winkelwagen wordt bijgewerkt...
LadenBezig met bijwerken...

Cultuurmarketing leden melden zich aan door een ticket t.w.v. €0,00 te bestellen in de webshop.

Spreker

Kim Cramer haalde haar PhD in communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam en heeft diverse wetenschappelijke studies gepubliceerd op het gebied van merkportfoliostrategie en merkstrategie. Kim is docent bij diverse (post)academische opleidingen (Industrial Design TU Delft, Vega School of Brand Leadership Johannesburg, EURIB, SRM, AOG) en lid van de raad van advies van the Good Family en Action for Happiness.

 

Fotocredit: Pexels & Janiek Dam