topics:
nieuwjaarsborrel cultuurmarketing leden netwerk
EVENTMaandag, 14 Januari 2019 | 15:00 - 17:00

Nieuwjaarsborrel: proost met ons op een fantastisch 2019!

Wij nodigen alle Cultuurmarketing leden van harte uit om op maandag 14 januari te proosten op 2019, een nieuw cultureel jaar.  In het inhoudelijke programma buigen we ons over de vraag hoe marketing en programmering beter, plezieriger en effectiever kunnen samenwerken.

Het Cultuurmarketing onderzoek van de afgelopen 5 jaar laat zien dat de muren tussen marketing en programmering, maar ook andere afdelingen zoals educatie, afbrokkelen. De manier waarop en de uitdagingen die dit oplevert verschillen per organisatie.

Deze middag wisselen we ervaringen met elkaar uit over de samenwerking tussen marketing en programmering. We doen dit met het doel om ideeën en marketingvoornemens te genereren, waarmee je het komende jaar verandering gaat initiëren. Hierin worden we bijgestaan door Anne-Marie Kremer. Zij richtte in 2013 CultuurOntwerp op: partner voor organisaties in cultuur die willen inspelen op de veranderingen om hen heen en willen leren hoe ze dit zo slim mogelijk doen. De innovatieprogramma’s van CultuurOntwerp leveren vaak nieuwe strategieën, programma’s of producten op.

Vanuit de praktijk zijn Anna Bouwman van de Zwolse Theaters en Josien Buijs van Filmhuis Den Haag aanwezig. Als Manager Domein Inhoud is Anna Bouwman verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de afdeling marketing en programmering bij de Zwolse Theaters. Bij Filmhuis Den Haag werken beide afdelingen intensief samen aan het ontwikkelen van (nieuwe) programma’s.

Tip: neem je collega mee!
Deze bijeenkomst is exclusief toegankelijk voor leden van Cultuurmarketing. Gezien het onderwerp van deze middag nodigen we leden van culturele organisaties van harte uit om een introducé mee te nemen (een collega van de eigen organisatie, maar van een andere afdeling). Denk bijvoorbeeld aan een collega van programmering, educatie of iemand van het bestuur. Geef bij aanmelden in de webshop door welke introducé je wilt meenemen.

Praktische informatie en aanmelden

Wanneer: maandag 14 januari 2019.
Tijd: programma: 15:00 – 17:00 uur, borrel tot 18:00.
Waar: De Balie, Amsterdam.
Deze bijeenkomst is exclusief voor betalende Cultuurmarketing leden. Deelname is voor hen gratis.

Loading Winkelwagen wordt bijgewerkt...
LadenBezig met bijwerken...

Cultuurmarketing leden melden zich aan door een ticket t.w.v. €0,00 te bestellen in de webshop.

 

Fotocredit: Unsplash