topics:
Cultuurmarketing - Online talk
EVENTDonderdag, 9 Juli 2020 | 14:00 - 15:00

Online talk: momentum creëren voor nieuwe campagnes

Samen weet je meer. De komende maanden organiseert Cultuurmarketing online talks via Zoom. Een uurtje om rondom een centraal thema vragen en dilemma’s te bespreken, strategische keuzes te overleggen en praktische tips uit te wisselen. Deze online talks zijn gratis toegankelijk als onderdeel van het Cultuurmarketing lidmaatschap.

Als gevolg van de coronacrisis kampen veel podia met grote onzekerheden over de activiteiten in seizoen 20-21. Het blijkt daarom voor veel gezelschappen en producenten lastig om de campagne van een reizende productie op te starten, o.a. omdat de aanvangsdatum van de kaartverkoop bij de theaters en concertgebouwen van elkaar verschilt. Hoe ga je hier als marketeer van een gezelschap, orkest of andere producerende instelling mee om? Welke afwegingen spelen mee in de timing van de campagne en hoe creëer je onder nieuwe omstandigheden momentum rondom jouw voorstelling?

Deze online talk is voor maximaal 8 marketeers die verantwoordelijk zijn voor de marketing van producerende organisaties zoals gezelschappen, orkesten, ensembles of soortgelijke instellingen. Het gesprek heeft als doel om ervaringen en ideeën met elkaar te delen. 

Ben je benieuwd naar de learnings van deze sessie? Cultuurmarketing maakt een uitwerking van de belangrijkste lessen en publiceert deze zo snel mogelijk online.

Lees hier het verslag van de online talk met presenterende instellingen in april 2020 over de planning rondom de start kaartverkoop. 

Praktische informatie en aanmelden

Online talks duren één uur en vinden plaats via platform Zoom. Tijdens het gesprek doe je mee via video en audio.

Wanneer: donderdag 9 juli 2020.
Tijden: 14:00 – 15:00 uur.
Deelnemers: maximaal 8.
Toegang: gratis, exclusief voor Cultuurmarketing leden.

Voldoe je aan het profiel zoals eerder beschreven? Schrijf je dan in via onderstaand aanmeldformulier. Cultuurmarketing toetst of jouw vraagstukken matchen met die van andere deelnemers. Je ontvangt uiterlijk vrijdag 3 juli een bevestiging van jouw inschrijving.