topics:
Cultuurmarketing - Online talk
EVENTWoensdag, 3 Juni 2020 | 15:00 - 16:00

Online talk: prijsbeleid & inclusiviteit bij beperkte capaciteit

Samen weet je meer. Cultuurmarketing organiseert online talks via Zoom. Een uurtje om rondom een centraal thema vragen en dilemma’s te bespreken, strategische keuzes te overleggen en praktische tips uit te wisselen. Deze online talks zijn gratis toegankelijk als onderdeel van het Cultuurmarketing lidmaatschap.

Culturele instellingen mogen als gevolg van de coronacrisis vanaf 1 juni weer open, maar met een grote beperking op het aantal bezoekers. Wat voor impact heeft dit op de prijs van cultuur? Worden tickets voor museum-, bioscoop-, voorstelling- en concertbezoek exponentieel duurder? Geef je vanwege de kleine capaciteit voorrang aan bepaalde doel- of klantgroepen zoals donateurs? En wat betekent dit voor de inclusiviteit van jouw organisatie? Deze online talk is een verkenning van ideeën en gedachten over pricing en inclusiviteit in de kunst- en cultuursector.

De sessie is voor maximaal 6 marketeers die binnen de eigen organisatie mogen meebeslissen over het prijsbeleid en zowel ideeën als vragen hebben over het centrale thema: de prijs van cultuur.

Ben je benieuwd naar de learnings van deze sessie? Cultuurmarketing maakt een uitwerking van de belangrijkste lessen en publiceert deze zo snel mogelijk online.

Praktische informatie en aanmelden

Zooming in sessies duren één uur en vinden plaats via platform Zoom. Tijdens het gesprek doe je mee via video en audio.

Wanneer: woensdag 3 juni 2020.
Tijden: 15:00 – 16:00 uur.
Deelnemers: maximaal 6.
Toegang: gratis, exclusief voor Cultuurmarketing leden.

Voldoe je aan bovenstaand profiel? Schrijf je dan in via onderstaand aanmeldformulier. Cultuurmarketing toetst of jouw vraagstukken matchen met die van andere deelnemers. Je ontvangt uiterlijk vrijdag 29 mei een bevestiging van jouw inschrijving.

Stuur jouw idee in voor een volgende online talk

Cultuurmarketing loopt over van ideeën waar we het samen over kunnen hebben, maar we horen nog liever waar jij het binnenkort met vakgenoten over wilt hebben. Stuur jouw idee voor een online talk in via WhatsApp: +31854017988.