topics:
Cultuurmarketing - Bart Grietens-Zooming in
EVENTWoensdag, 27 Mei 2020 | 11:00 - 12:00

Online talk: nieuwe verdienmodellen tijdens de coronacrisis

Samen weet je meer. De komende maanden organiseert Cultuurmarketing online talks via Zoom. Een uurtje om rondom een centraal thema vragen en dilemma’s te bespreken, strategische keuzes te overleggen en praktische tips uit te wisselen. Deze online talks zijn gratis toegankelijk als onderdeel van het Cultuurmarketing lidmaatschap.

Veel instellingen hebben nieuwe (online) programma’s ontwikkeld om cultureel aanbod bij publiek te brengen. In een eerdere online talk spraken marketeers over hun rol in dit proces en de terughoudendheid die veel culturele organisaties voelen om een bijdrage te vragen voor deze activiteiten. Nu duidelijk is dat culturele instellingen voor een lange periode geen substantiële aantallen bezoekers op locatie kunnen ontvangen, wisselen we in deze online talk ideeën uit over (nieuwe) verdienmodellen. 

De sessie is voor senior marketeers met beslissingsbevoegdheid die werken bij een culturele organisatie met online programmering of nieuwe productontwikkeling ideeën als gevolg van de coronacrisis. Je hebt zowel ideeën als vragen over de doorontwikkeling hiervan.

Let op: dit gesprek gaat niet over donateurswerving, daarvoor organiseerden we eerder een online talk. Het verslag daarvan wordt binnenkort gepubliceerd.

Ben je benieuwd naar de learnings van deze sessie? Cultuurmarketing maakt een uitwerking van de belangrijkste lessen en publiceert deze zo snel mogelijk online.

Praktische informatie en aanmelden

Zooming in sessies duren één uur en vinden plaats via platform Zoom. Tijdens het gesprek doe je mee via video en audio.

Wanneer: woensdag 27 mei 2020.
Tijden: 11:00 – 12:00 uur.
Deelnemers: maximaal 6.
Toegang: gratis, exclusief voor Cultuurmarketing leden.

Voldoe je aan bovenstaand profiel? Schrijf je dan in via onderstaand aanmeldformulier. Cultuurmarketing toetst of jouw vraagstukken matchen met die van andere deelnemers. Je ontvangt uiterlijk vrijdag 22 mei een bevestiging van jouw inschrijving.