topics:
UiTsalon CRM datagedreven marketing
EVENTDinsdag, 7 Mei 2019 | 13:00 - 16:00

Save the date: UiTsalon in Antwerpen over CRM en datagedreven marketing

Als buurlanden kunnen we veel van elkaar leren. Daarom organiseren we i.s.m. Publiq en De Brakke Grond op dinsdag 7 mei een Nederlandse namiddag in Theaterhuis hetpaleis te Antwerpen. Het thema van de middag waarover we ervaringen en kennis uitwisselen is CRM en datagedreven marketing.

In mei 2018 organiseerden we i.s.m. Publiq en de Brakke Grond de eerste Vlaamse Middag in Amsterdam. Toen lieten we ons inspireren door het Vlaamse publiekswerking. Dit jaar keren we de rollen om en reizen we af naar Antwerpen. Daar delen Nederlandse marketeers hun kennis en ervaring op het gebied van CRM en datagedreven marketing.

We organiseren deze middag voor Vlaamse marketingcommunicatiemanagers en -medewerkers. Het doel is om te leren van de expertise van Nederlandse vakgenoten en ideeën uit te wisselen.

Het programma wordt binnenkort bekend gemaakt. Save the date en meld je nu alvast aan. Vlaamse marketeers kunnen hier input en ideeën geven over het programma.

Praktische informatie en aanmelden

Wanneer: dinsdag 7 mei 2019.
Tijden: ca. 13:00 – 16:00 uur (o.v.b.), exclusief afsluitende borrel.
Waar: hetpaleis, Antwerpen (op loopafstand van Antwerpen Centraal).
Kosten: Cultuurmarketing leden en UiTPASaanbieders*: 30 euro / regulier: 50 euro. De prijs is exclusief BTW en inclusief consumpties (voor Vlaamse organisaties geldt geen BTW i.v.m. intracommunautaire levering). Dit is een ACMC partnerbijeenkomst.

* Cultuurmarketing leden kunnen een gereduceerd ticket betalen via de webshop. Voor UiTPASaanbieders bieden we uitsluitend de mogelijkheid tot betaling op factuur: UiTPASaanbieders melden zich hier aan.

Loading Winkelwagen wordt bijgewerkt...
LadenBezig met bijwerken...

Doelgroep

We nodigen Vlaamse marketingcommunicatiemanagers en -medewerkers van harte uit om bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn. De bijeenkomst is ook toegankelijk voor Nederlandse organisaties zodat we met elkaar kunnen netwerken en van elkaar kunnen leren, wel is het programma samengesteld op basis van de kennisbehoefte van Vlaamse vakgenoten.