topics:
Bijeenkomst Cultuurmarketing
EVENTDonderdag, 13 Februari 2020 | 15:00 - 17:00

Van marketeer naar directeur

Als senior marketeer heb je kennis over publieksontwikkeling, ervaring met leidinggeven aan een team van marketing- en communicatiespecialisten en met innoveren binnen de organisatie. Maar what’s next? Misschien overweeg je een directeursfunctie bij een culturele instelling als volgende stap in je carrière.

In deze bijeenkomst wisselen we vragen en ideeën met elkaar uit over deze volgende stap. Als ervaringsdeskundige is Sandra Bechtholt aanwezig. Zij is sinds 2 jaar directeur bij Huis van het Boek na een 18-jarige carrière als marketeer, waarvan de laatste 10 jaar als hoofd marketing en communicatie bij het Spoorwegmuseum.

Bij deze sessie reflecteer je samen met andere professionals op leiderschapsvaardigheden en hoe je marketing- en communicatieskills kunt toepassen binnen een directeursfunctie. Het doel is een openhartige bijeenkomst, waarin veel ruimte is om ideeën en ervaringen met elkaar uit te wisselen.

Praktische informatie en aanmelden

Wanneer: donderdag 13 februari 2020.
Tijd: 15:00 - 17:00 uur.
Waar: Prinsessegracht 30, Den Haag.
Kosten: 27,50 euro (exclusief BTW en inclusief consumpties). Dit is een ACMC partnerbijeenkomst.
Deelnemers: maximaal 15. Deze bijeenkomst is exclusief voor Cultuurmarketing leden. Vanwege de beperkte capaciteit geldt een maximum van 1 deelnemer per organisatie.

Loading Winkelwagen wordt bijgewerkt...
LadenBezig met bijwerken...

Doelgroep

Deze bijeenkomst is voor senior marketeers die leidinggeven aan een marketingcommunicatieteam binnen een culturele organisatie. Deze bijeenkomst is niet passend voor andere professionals, daarvoor verwijzen we je graag naar onze andere programma’s. Toegang tot deze bijeenkomst is een voordeel van het Cultuurmarketing lidmaatschap.

Word lid en bezoek deze bijeenkomst

Ben je nog geen lid van de community? Laat jouw kennis, netwerk en ideeën in beweging komen en word (samen met je collega’s) lid van Cultuurmarketing: een inspirerende community van ruim 900 professionals in de kunst- en cultuursector. Word lid en meld je direct aan voor deze bijeenkomst.

 

Fotocredit header: Alicia Fotografie