topics:
Cultuurmarketing - Bart Grietens-Zooming in
EVENTWoensdag, 6 Mei 2020 | 11:00 - 12:00

Zooming in: donateurswerving in tijden van corona (wachtlijst)

Samen weet je meer. De komende maanden organiseert Cultuurmarketing online sessies via Zoom. Een uurtje om rondom een centraal thema vragen en dilemma’s te bespreken, strategische keuzes te overleggen en praktische tips uit te wisselen. Zooming in sessies zijn gratis toegankelijk als onderdeel van het Cultuurmarketing lidmaatschap.

Culturele organisaties hebben het financieel zwaar: de deuren blijven voorlopig gesloten en door de onzekere tijden ligt marketingcommunicatie en kaartverkoop voor activiteiten in de toekomst stil. Het grote publiek is er via de media bewust van gemaakt dat de sector hard geraakt gaat worden. Ontstaat er hierdoor nieuw of breder draagvlak voor donateurswerving?

In deze sessie wisselen maximaal 6 vakgenoten die donateurswerving in de cultuursector ten tijde van de coronacrisis naar een hoger plan willen tillen, tips en tricks met elkaar uit. Door samen oplossingen te bedenken op veelgenoemde en urgente vragen, helpen zij het vakgebied een stapje verder.

Ter inspiratie en ondersteuning is Marischka Leenaers (bureau Leenaers Verloop Van der Westen) ook aanwezig bij deze sessie. Met jarenlange ervaring op het gebied van fondsenwerving en sponsoring in de cultuursector deelt ze haar ideeën over dit thema.

Praktische informatie & aanmelden

Zooming in sessies duren één uur en vinden plaats via platform Zoom. Tijdens het gesprek doe je mee via video en audio.

Wanneer: woensdag 6 mei 2020.
Tijden: 11:00 – 12:00 uur.
Deelnemers: maximaal 6.
Toegang: gratis, exclusief voor Cultuurmarketing leden.

Doelgroep

De sessie is voor medewerkers fondsenwerving en development en/of senior marketeers die verantwoordelijk zijn voor donateurswerving binnen hun culturele organisatie. Binnen jouw culturele organisatie is er een bestaand donateurs- of vriendenprogramma, je hebt zowel ideeën als vragen over de doorontwikkeling hiervan en bent bereidwillig samen met andere deelnemers antwoorden te zoeken op urgente vragen rondom het thema.

Ben je benieuwd naar de learnings van deze sessie? Cultuurmarketing maakt een uitwerking van de belangrijkste lessen en publiceert deze zo snel mogelijk online.

Deze sessie is volgeboekt. Wil je een plekje op de wachtlijst? Vul dan alvast onderstaand aanmeldformulier in.

Stuur jouw idee in voor een volgende Zooming in sessie

Cultuurmarketing loopt over van ideeën waar we het samen over kunnen hebben, maar we horen nog liever waar jij het binnenkort met vakgenoten over wilt hebben. Stuur jouw idee voor een Zooming in sessie in via WhatsApp: +31854017988.

 

Fotocredit: Bart Grietens