topics:
Cultuurmarketing - Online talk
EVENTDonderdag, 23 April 2020 | 14:00 - 15:00

Zooming in: leidinggeven aan thuiswerkers

Samen weet je meer. De komende weken organiseert Cultuurmarketing online sessies via Zoom. Een uurtje om vragen en dilemma’s te bespreken, strategische keuzes te overleggen en praktische tips uit te wisselen. Zooming in sessies zijn exclusief toegankelijk voor Cultuurmarketing leden.

Thuiswerken grijpt in op bestaande workflows en contacten tussen medewerkers. Hoe ga je hiermee om als leidinggevende? Hoe houd je vinger aan de pols bij jouw collega’s, hoe stimuleer je onderling contact en werk je op de meest efficiënte wijze samen aan nieuwe en bestaande projecten? In deze Zooming in sessie wisselen we tips en tricks met elkaar uit over leidinggeven aan thuiswerkers. 

Zooming in sessies duren één uur en zijn videogesprekken met maximaal 4 vakgenoten die kennis en ideeën uitwisselen. Hierbij maken we gebruik van platform Zoom. Tijdens het gesprek doe je mee via video en audio. Deelname is gratis en exclusief voor Cultuurmarketing leden.

Praktische informatie en aanmelden

Wanneer: donderdag 23 april 2020.
Tijden: 14:00 – 15:00 uur.

Deze Zooming in sessie is geschikt voor leidinggevenden aan een team van 3 of meer medewerkers. Bij deze sessie hopen we op een kruisbestuiving van verschillende segmenten in de cultuursector.

Voldoe je aan deze beschrijving? Meld je aan via WhatsApp: +31854017988. Vermeld daarbij je naam, organisatie en datum van deze sessie (23 april).

Stuur jouw idee in voor een volgende Zooming in sessie

Cultuurmarketing loopt over van ideeën waar we het samen over kunnen hebben, maar we horen nog liever waar jij het binnenkort met vakgenoten over wilt hebben. Stuur jouw idee voor een Zooming in sessie in via WhatsApp: +31854017988.

 

Fotocredit: Bart Grietens