topics:
Cultuurmarketing - Bart Grietens-Zooming in
EVENTDonderdag, 16 April 2020 | 14:00 - 15:00

Zooming in: nut & noodzaak om publiek op nieuwe manieren te engageren (wachtlijst)

Samen weet je meer. De komende weken organiseert Cultuurmarketing online sessies via Zoom. Een uurtje om vragen en dilemma’s te bespreken, strategische keuzes te overleggen en praktische tips uit te wisselen. Zooming in sessies zijn exclusief toegankelijk voor Cultuurmarketing leden.

Op welke manier kan je op betekenisvolle wijze verbinding blijven maken met jouw publiek? In de afgelopen weken ontstonden veel nieuwe initiatieven om cultureel aanbod onder de aandacht te brengen. In deze sessie gaan we het gesprek aan over het nut en noodzaak van deze nieuwe initiatieven en wisselen we gedachten uit over hoe deze initiatieven ook op de lange termijn kunnen bijdragen aan publieksbinding.

Zooming in sessies duren één uur en zijn videogesprekken met maximaal 4 vakgenoten die kennis en ideeën uitwisselen. Hierbij maken we gebruik van platform Zoom. Tijdens het gesprek doe je mee via video en audio. Deelname is gratis en exclusief voor Cultuurmarketing leden.

Praktische informatie en aanmelden

Wanneer: donderdag 16 april 2020.
Tijden: 14:00 – 15:00 uur.

Deze Zooming in sessie is geschikt voor senior marketeers in de cultuursector die nieuwe mogelijkheden toepassen om publiek te engageren. Bij deze sessie hopen we op een kruisbestuiving van verschillende segmenten in de cultuursector.

Helaas, deze sessie is volgeboekt. Cultuurmarketing maakt een terugkoppeling van de belangrijkste learnings van de sessies. Houd de nieuwsbrief in de gaten voor het verslag.

Wil je graag op de reservelijst? Meld je aan voor de wachtlijst via WhatsApp: +31854017988. Vermeld daarbij je naam, organisatie en datum van deze sessie (wachtlijst 16 april).

Stuur jouw idee in voor een volgende Zooming in sessie

Cultuurmarketing loopt over van ideeën waar we het samen over kunnen hebben, maar we horen nog liever waar jij het binnenkort met vakgenoten over wilt hebben. Stuur jouw idee voor een Zooming in sessie in via WhatsApp: +31854017988.

 

Fotocredit: Bart Grietens