topics:
EVENTWoensdag, 15 April 2020 | 10:00 - 11:00

Zooming in: start kaartverkoop seizoen 20-21 (wachtlijst)

Samen weet je meer. De komende weken organiseert Cultuurmarketing online sessies via Zoom. Een uurtje om vragen en dilemma’s te bespreken, strategische keuzes te overleggen en praktische tips uit te wisselen. Zooming in sessies zijn exclusief toegankelijk voor Cultuurmarketing leden.

In mei gaan de meeste theaters en concertgebouwen van start met de kaartverkoop van het nieuwe seizoen. Door het verplaatsen en afgelasten van producties, ligt de planning op de schop. Daarnaast blijkt uit kaartverkoopstatistieken dat bezoekers momenteel weinig interesse tonen in het boeken van toekomstige voorstellingen. In deze Zooming in sessie bespreken we met elkaar wat de impact van COVID-19 is op de traditionele kaartverkoopcampagne en genereren we ideeën over hoe hiermee om te gaan. 

Zooming in sessies duren één uur en zijn videogesprekken met maximaal 4 vakgenoten die kennis en ideeën uitwisselen. Hierbij maken we gebruik van platform Zoom. Tijdens het gesprek doe je mee via video en audio. Deelname is gratis en exclusief voor Cultuurmarketing leden.

Praktische informatie en aanmelden

Wanneer: woensdag 15 april 2020.
Tijden: 10:00 – 11:00 & 14:00 – 15:00 uur.

Deze Zooming in sessie is geschikt voor senior marketeers die werkzaam zijn bij presenterende (podiumkunst)instellingen zoals theaters en concertgebouwen en normaliter in het voorjaar een campagne doen rondom de start van de kaartverkoop van het culturele seizoen 20-21.

Helaas, deze sessies zijn volgeboekt. Cultuurmarketing maakt een terugkoppeling van de belangrijkste learnings van de sessies. Houd de nieuwsbrief in de gaten voor het verslag.

Wil je graag op de reservelijst? Meld je aan voor de wachtlijst via WhatsApp en vermeld daarbij je naam, organisatie en ‘wachtlijst sessie 15 april‘. Indien een van de tijdstippen je niet schikt, laat het dan ook weten.

Stuur jouw idee in voor een volgende Zooming in sessie

Cultuurmarketing loopt over van ideeën waar we het samen over kunnen hebben, maar we horen nog liever waar jij het binnenkort met vakgenoten over wilt hebben. Stuur jouw idee voor een Zooming in sessie in via WhatsApp: +31854017988.

 

Fotocredit: Bart Grietens