door op 25-11-2019 17:19ARTIKELInnovatie

Gezocht: vijf innovatieve projecten voor het Art-up Incubatieprogramma

Werkt jouw organisatie aan innovatieve oplossingen voor de cultuursector? En ben je toe aan een volgende groei- of ontwikkelstap? Het nieuwe Art-up incubatorprogramma is ontwikkeld voor organisaties die werken aan schaalbare en duurzame oplossingen voor de cultuursector op het vlak van publieksbereik, financiering, inclusiviteit en maatschappelijke relevantie. Art-up is op zoek naar vijf initiatieven die deel willen nemen. 

Art-up richt zich op organisaties of projecten die de ideeënfase voorbij zijn en bezig zijn, of dat nu een maand is of vijf jaar. Er is op dit moment plaats voor 5 initiatieven die kunnen deelnemen aan een zes maanden durende traject waarin Art-up helpt bij de (door)ontwikkeling van het businessmodel, strategie, team en een duurzaam financieringsplan. Het traject sluit af met een demo-day, waar deelnemers hun project pitchen voor een netwerk van maatschappelijke investeerders, fondsen en culturele instellingen

Het doel van het Art-up incubatorprogramma is om de volgende stap te zetten in de ontwikkeling van een project. Art-up gaat aan de slag aan de hand van jouw ontwikkelvraag. Zij zorgen voor gespecialiseerde trainers, ervaren coaches en mentoren en een gemotiveerde groep deelnemers die elkaar verder kunnen helpen.

Uitgebreide info over deelname en het programma is te vinden op de website van Art-up. Aanmelden kan tot 1 december 2019.

Fotocredit