door op 09-04-2010 15:17ARTIKELInnovatie

Gratis VIP-kaarten voor MARCOM10!

Cultuur Marketing Professionals geeft tien gratis VIP-kaarten weg voor MARCOM10! Dus bespaar 50 euro én hoor de nieuwtjes op gebied van marketing en communicatie.

Op 2 en 3 juni vindt de dag plaats die inmiddels wordt gezien als het grootste en belangrijkste marketing- en communicatie-event in Nederland. MARCOM10 is dé ontmoetingsplek met inhoud waar 6.500 beslissers uit de marketing- en communicatiebranche elkaar treffen. Ruim 120 bedrijven en 80 topsprekers delen dan hun kennis, ervaring en visie over actuele onderwerpen op het gebied van: Marketing Intelligence, Opleiding & Carrière, Internet & E-business, Creatie & Strategie, Retail & Thuiswinkelen & Instore, Media, Dialogue Marketing / DM en Events. 

Thema 2010: shift>ctrl>move

Samen in beweging komen. Dat is het thema van MARCOM10. Niet afwachten, maar de crisis juist gebruiken om nieuwe kansen te zoeken. De huidige werkzaamheden opnieuw tegen het licht houden, nieuwe businessmodellen onderzoeken en kijken waar wél geld verdiend kan worden.

Ontdek nieuwe opties, bepaal de koers en geef gas!

Speciale LinkedInlounge

Tijdens het event wordt een speciale LinkedInlounge ingericht waar leden van de LinkedIngroepen die samenwerken met MARCOM10 elkaar persoonlijk kunnen treffen en kunnen netwerken. Cultuur Marketing Professionals is daar uiteraard ook bij aanwezig.

Wat is er te zien en te beleven op MARCOM10:

  • Topsprekers, zoals bv. Dan Hill spreken over de veranderingen in de marketing- en communicatiewereld, en welke MOVE de marketing- en communicatieprofessional moet maken om het verschil te maken
  • 80 verschillende seminars
  • Een exclusief VIP-programma
  • Deelnemers kunnen zelf een eventroute samenstellen op basis van hun professionele interesses
  • Tijdens MARCOM10 wordt ook IAM, het grootste interactive marketing en advertising event gehouden (in samenwerking met Emerce)
  • Verkiezing Marketeer of the Year, met Top 100 marketeer.
  • Kwaliteit MARCOM10 is gegarandeerd met partners zoals Google, YouTube, ANWB Media en NetwerkVSP en de ondersteuning van de belangrijkste brancheverenigingen op het gebied van marketing en communicatie

Kortom voor de marketing- en communicatieprofessional is MARCOM10 een niet te missen event.  Meer informatie over MARCOM10 vind je hier.

Wil jij gratis naar MARCOM10 op 2 en 3 juni in de RAI? Geef in de onderstaande comments antwoord op de vraag: wat is jouw doelstelling voor het komende seizoen? (kijk voor inspiratie hier!
)