door op 30-09-2009 15:13ARTIKELOnline marketing

De nieuwe antispamwet: wat mag wel en niet?

Vanaf morgen gaat de nieuwe antispamwet in. Deze wet geldt niet alleen voor het versturen van nieuwsbrieven, maar ook voor bijvoorbeeld sms berichten of persberichten.

Omdat blijkt dat er nog veel vragen zijn over deze nieuwe wet, daarom op het nippertje (morgen gaat de wet immers in!) een overzicht van de (naar mijn mening) meest duidelijke artikelen en overzichten van de wet. Bekijk ook met name de commentaren onder de berichten, daaruit blijkt dat er op sommige vlakken nog veel onduidelijkheid / discussie is over de wet.

PR en de nieuwe antispamwetgeving: Het einde van persberichten en (social-)media-alerts? (Uitgebreid artikel vooral door de commentaren eronder dat met name over het versturen van persberichten gaat)

Antispamwet en social media: wat mag straks nog wel? (Hoe zit het met gerichte, commerciële berichten via social media zoals Hyves, Linkedin en Twitter)

Overzicht wetgeving e-mailmarketing (Een PDF over de highlights van de wet door de adviseur en  voorzitter van de EMMA-nl)

Online marketing: ben je strafbaar na 1 oktober? (Beknopt overzicht van de regels)

Blijf de We Cross nieuwsbrief ontvangen!

Ook wij hebben uiteraard een nieuwsbrief gestuurd naar onze mailingslijst met daarin de vraag of u aan wilt geven of u de We Cross nieuwsbrief wilt blijven ontvangen. Als dat het geval is, klik hier, vul uw emailadres in u blijft deze nieuwsbrief iedere maand ontvangen. Uiteraard is het op ieder moment mogelijk om u weer voor de nieuwsbrief uit te schrijven.

Let op: als u zich via deze site heeft ingeschreven voor de nieuwsbrief, hoeft u uiteraard niets te doen, u blijft de maandelijkse nieuwsbrief over crossmedia en events in de creatieve sector dan gewoon ontvangen.

Photocredit: david