door op 01-09-2010 14:50ARTIKEL

Nieuw cursusaanbod Cultuur Marketing Professionals

Vanaf september 2010 gaat het cursusprogramma van Cultuur Marketing Professionals weer van start! In het voorjaar was de workshop ‘sociale media in de podiumkunsten praktijk’ een groot succes: de workshop was drie keer binnen no time uitverkocht, de reacties waren enorm positief en de cursus werd gemiddeld gewaardeerd met een 8.

In de afgelopen weken zijn we daarom druk bezig geweest met de ontwikkeling van het programma voor het najaar. In de ontwikkeling hebben we de evaluaties van de deelnemers van het voorjaar meegenomen. Zo hopen we nog beter in te springen op de specifieke behoeftes van de deelnemers.

Dit keer bieden we twee verschillende sociale media cursussen aan, maar hebben we het programma ook uitgebreid met twee nieuwe cursussen: zoekmachine optimalisatie en online adverteren. Ook hanteren we een aantrekkelijke korting voor deelnemers die twee of meer cursussen volgen in de komende periode. Deze actie geldt ook voor deelname samen met een collega aan één of twee verschillende cursussen.

Alle informatie en het inschrijfformulier is hier te vinden.

Foto credits: webtreatsetc