door op 01-03-2010 14:09ARTIKELOndernemerschap

Kom ook naar de Marketingdag voor de Podiumkunsten: Inspiratie 3.0!

Het aftellen is begonnen!

Over een week opent De Flint in Amersfoort zijn deuren voor de Marketingdag voor de Podiumkunsten 2010.

Het programma van de Marketingdag is afwisselend. Toonaangevende sprekers behandelen actuele onderwerpen: een combinatie van ‘food for thought’ ter inspiratie en ‘hit and run’-informatie om direct mee aan de slag te gaan.

Dit jaar organiseren wij voor het eerst een debat over marketing in de podiumkunstsector. Dat is hard nodig want marketing kan in deze woelige tijden het verschil maken. Peter Verhoef vertelt hier ’s ochtends al het nodige over tijdens zijn keynote speech over de positie van marketing in de organisatie.

Tijdens de Marketingdag kun je niet alleen inspiratie en kennis opdoen, ook ontmoet je interessante organisaties en aanbieders op het Netwerkplein en tijdens de Netwerkborrel. Rond de 30 aanbieders van relevante producten en diensten ontvangen je daar vanaf 12:00 uur.

Maar…zonder registratie geen inspiratie. Dus als je het nog niet hebt gedaan: aanmelden voor de Marketingdag kan hier. Na het online invullen van het inschrijfformulier kun je een keuze maken uit de meer dan 15 activiteiten die ’s middags plaatsvinden.

Tot ziens op 8 maart in De Flint in Amersfoort voor een inspirerende marketingdag!