Kaft Cultuurmarketing Jaarboek 2017Als Cultuurmarketing lid profiteer je van alle kennis en inspiratie waar Cultuurmarketing voor staat. Zo neem je gedurende het lidmaatschap met fikse korting deel aan alle bijeenkomsten, krijg je toegang tot alle online content en ontvang je het Cultuurmarketing JaarboekDeze digitale publicatie heeft ruim 30 pagina’s aan kennis en inspiratie over marketing, communicatie en ondernemerschap in de cultuursector. Ook bieden we gedurende het lidmaatschap extra ledenvoordeel zoals gratis toegang voor jou en eventuele collega’s tot speciale events. Tenslotte zorgt ieder lidmaatschap ervoor dat we nog meer kennis en inspiratie kunnen bieden aan cultuurmarketeers. Inmiddels hebben bijna 600 marketeers zich aangesloten bij onze community.

Wanneer je voor 31 oktober Cultuurmarketing lid wordt, profiteer je van een korting van 50% op het eerste jaar en krijg je het het Cultuurmarketing Jaarboek 2017 cadeau. Vul bij het afrekenen de kortingscode 50%LIDMKORTING in om van de korting te profiteren. Het Jaarboek krijg je binnen 1-2 werkdagen toegestuurd.

Nu 50% korting

  • Toegang tot alle content
  • Toegang tot members only content
  • Korting op bijeenkomsten
  • Cultuurmarketing jaarboek
  • Extra ledenvoordeel
  • Bijdrage aan meer kennis en inspiratie
  • Voordelig presenteren aan de sector
ZZP

€75*

/ jaar
Culturele organisatie 1 of 2 marketeers

€125*

/ jaar
Culturele organisatie 3 of 4 marketeers

€325*

/ jaar
Culturele organisatie 5 of meer marketeers

€450*

/ jaar
Bureaulidmaatschap 1 - 3 medewerkers

€600*

/ jaar
Gratis account

€0

/ jaar

* De bovenstaande prijzen zijn weergegeven inclusief 50% introductiekorting voor het eerste jaar en exclusief 21% BTW. De korting van 50% geldt tot 31 oktober 2017. Vul bij het afrekenen van het lidmaatschap de kortingscode 50%LIDMKORTING in om van de 50% korting gebruik te maken. De korting geldt niet voor ZZP’ers of organisaties die in het verleden een Cultuurmarketing lidmaatschap hebben afgesloten.