door op 21-02-2014 13:57ARTIKELMarketingcommunicatie

Cultuurbewust lanceert nieuw cultureel magazine voor jongeren

Deze week is de eerste editie van het CultuurBewust.nl Magazine gelanceerd. Het voor en door jongeren gemaakte cultureel magazine is vanaf nu gratis verkrijgbaar in het hele land.

Cultureel webmagazine CultuurBewust viert zijn vijfjarig bestaan met zijn eerste offline uitgave: CultuurBewust.nl Magazine. Met dit gratis halfjaarlijkse magazine heeft het platform een nieuw kanaal gecreëerd om jongvolwassen cultuurliefhebbers te bereiken. Dinsdagavond werd het magazine feestelijk gelanceerd in filmcafé OSKAR in Utrecht.

Onder grote belangstelling onthulde oprichter en directeur Marjolein Theunissen (die op 24 januari ook een workshop gaf op het grote print event van Cultuurmarketing) de cover van het magazine. Hierna werden de eerste exemplaren verspreid onder de genodigden.

In de eerste editie komen alle culturele thema’s als film, kunst, literatuur, muziek en theater aan bod en blikt het magazine terug op het vijfjarig bestaan van CultuurBewust.nl. Het magazine heeft een oplage van 100.000 exemplaren en is vanaf nu in het hele land gratis mee te nemen bij onderwijsinstellingen, culturele uitgaansgelegenheden en horeca.