door op 28-02-2013 15:15ARTIKELOnline marketing

Nieuwe app van de Toneel Publieksprijs

De Toneel Publieksprijs heeft een app gelanceerd die bezoekers wegwijs maakt in het grote aanbod van voorstellingen. Deze app bevat een overzicht van alle Toneel Publieksprijs voorstellingen, -theaters en -acteurs.  De Toneel Publieksprijs wordt ieder jaar uitgereikt aan de beste toneelproductie naar aanleiding van de stemmen van het publiek. Ook kan de bezoeker met de app nu nog makkelijker stemmen op voorstellingen of kijken waar welke voorstelling speelt.

Met de Toneel Publieksprijs App kunnen toneelliefhebbers zoeken op verschillende manieren zoals op voorstelling, acteur en locatie. Naast het stemmen op de voorstellingen kan de bezoeker met deze app ook meteen snel en makkelijk kaarten kopen en afrekenen.

Casper Meijerink van de maker MissMarvel’s zegt:

Wij wilden graag de uitdaging aangaan om binnen korte tijd een iPhone en Android app voor de Toneel Publieksprijs te ontwikkelen. De app is zo ontwikkeld dat we de basis hebben gelegd voor een “Theater app” met essentiële functionaliteiten zoals agenda, voorstellingsinformatie en acteurbio’s. Alle theaters in Nederland kunnen nu – snel en voor een scherpe prijs – de app voor hun theater invullen en in gebruik nemen.”

Er is naast de app ook een andere ontwikkeling gekomen bij de Toneel Publieksprijs: De ESTA Acteerprijs. Het publiek kan hierbij stemmen op zijn of haar favoriete acteur of actrice. Genomineerd zijn   o.a. Halina Reijn, Carine Crutzen en Pia Douwes, en Thijs Römer, Daan Schuurmans en Nasrdin Dchar. Aan het einde van het toneelseizoen wordt de prijs aan een van de acteurs en actrices uitgereikt. Ook kan voor deze prijs gestemd worden via de app.

De Toneel Publieksprijs app is zowel voor iPhone- als voor Android toestellen beschikbaar. De app geïnstalleerd? Deel dan je ervaringen in de comments