door op 03-03-2010 21:22ARTIKEL

Ontmoet Cultuur Marketing Professionals op de Marketingdag voor de Podiumkunsten!

Cultuur Marketing Professionals is niet alleen mediapartner van de Marketingdag voor de Podiumkunsten. Ook op de dag zelf zijn we natuurlijk aanwezig om live  (via Twitter en dit blog) verslag te doen van de lezingen, workshops en presentaties.

Daarnaast vind je ons op de beurs, waar we Cultuur Marketing Professionals en We Cross (uitgever van CMP) presenteren voor jullie; de cultuur marketeers van Nederland. Dat doen we door onze visie, projecten en producten te presenteren en natuurlijk onze toekomstplannen voor Cultuur Marketing Professionals. Daarnaast hebben we een speciale kortingsactie voor organisaties in de sector m.b.t. het plaatsen van vacatures en de nieuwe bedrijvensectie op de website. Verder kan je natuurlijk voor alle vragen en ideeën over crossmedia, 2.0 campagnes en sociale media bij ons terecht.

We nodigen jullie dus allemaal uit om komende maandag naar onze stand te komen op de Marketingdag!

Na de dag hopen we ook een beeld te kunnen geven van de toekomst van cultuur marketing. En daar kan jij aan bijdragen! Wat precies, houden we nog even voor onszelf, maar kom langs en doe mee. Hopelijk tot maandag dus, we zien je graag!

PS: Weten waar je ons kunt vinden? Hier!

Photocredit: kk+

Hilde Smetsers

Geschreven door Hilde Smetsers

Hilde Smetsers is initiatiefnemer en directeur van Cultuurmarketing.