Fotocredit: Flickr / cc / stanjourdan
door op 20-10-2014 09:00ARTIKEL

Stagevacature: ben jij de webredacteur die wij zoeken?

Vanaf eind januari / begin februari 2015 biedt Cultuurmarketing een stageplek voor een all round HBO of universitaire stagiair(e) voor de webredactie van Cultuurmarketing.

Wie zoeken we
Ben jij een enthousiaste, communicatieve en leergierige student die later een marketing- of communicatiefunctie in de culturele sector ambieert? Ben je sociaal en vind je het leuk om je onder te dompelen in de marketing en communicatie van bijvoorbeeld musea, festivals en theaters? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar een webredacteur met affiniteit met marketing en cultuur zoals theater, muziek, festivals en/of musea. Bij voorkeur doe je een communicatie, media of journalistieke opleiding. Je weet je weg online, hebt kennis van marketing- en communicatie, hebt een vlotte pen waarmee je begrijpelijke en inhoudelijke artikelen schrijft en (enige) ervaring met digitale communicatie (zoals social media en/of nieuwsbrieven). Ervaring met een CMS en eenvoudige grafische bewerkingen / het werken met Photoshop of Illustrator is een pre.

Taken
Je takenpakket bestaat onder andere uit het aandragen en uitzetten van artikelen en (nieuwe) rubrieken, het schrijven en uitwerken van artikelen (zoals interviews met cultuurmarketeers), het assisteren bij communicatie taken en het promoten van onze activiteiten via social media. Daarnaast ben je betrokken bij de organisatie van onze events. Tenslotte denk je mee over de verdere ontwikkeling van Cultuurmarketing.

Wat we bieden
Wij bieden een open, creatieve en dynamische stageplek bij de netwerkorganisatie voor culturele marketing. Bij ons kan je binnen een korte tijd veel leren over cultuurmarketing en een netwerk binnen de culturele marketingsector opbouwen. Ben jij enthousiast & flexibel, sociaal, een all rounder en kom je uit omgeving Amsterdam dan willen we snel met je afspreken!

De stage is een parttime functie en daarom ook erg geschikt om buiten een opleiding om te doen, bijvoorbeeld in de vorm van een werkervaringsplek.

Praktisch
Gevestigd in Amsterdam.
Periode: 2e helft studie jaar 2014-2015
Aantal dagen: in overleg, uitgaand van circa 2 of 3 per week

Voor vragen over de vacature neem contact op met:
Hilde Smetsers, hilde@cultuurmarketing.nl, 085-4017988

Reageren? Stuur dan een mail met info over jezelf, motivatie en CV naar:
 hilde@cultuurmarketing.nl