Cultuurmarketing is een netwerkorganisatie voor marketeers van culturele instellingen. We faciliteren en stimuleren het delen van kennis over communicatie, marketing en ondernemerschap. Maar ook studenten die kunst- en cultuurgerelateerde opleidingen volgen en affiniteit hebben met marketing, communicatie en ondernemerschap, zijn bij Cultuurmarketing aan het goede adres.

Jouw onderzoek op Cultuurmarketing

Als platform voor cultuurmarketeers zijn we geïnteresseerd in onderzoek over marketing en communicatie in de cultuursector. Ieder half jaar publiceren we een overzicht van scripties of onderzoeken die passen binnen de kaders van cultuurmarketing. Die lopen uiteen van ondernemerschap en fondsenwerving tot educatie en participatie.

De kennis die jij als student voorbrengt, is relevant voor het werkveld en via Cultuurmarketing brengen we jouw bevindingen graag onder de aandacht van culturele ondernemers en marketeers. Voel je je geroepen je opgedane kennis te delen? Stuur een mailtje naar [email protected], vertel ons kort waar je scriptie over gaat en wanneer je deze hebt afgerond en wie weet vind je jouw onderzoek binnenkort terug op deze website.

Ontvang studentenkorting voor inspiratiemiddagen

Cultuurmarketing biedt studenten de mogelijkheid om tegen een gereduceerd tarief van 25 euro per bijeenkomst onze inspiratiemiddagen te bezoeken. Deze korting is voor studenten die niet verbonden zijn aan een culturele organisatie (bijvoorbeeld voor een stageopdracht), maar op eigen initiatief de inspiratiemiddagen willen bezoeken. Daar leer je over marketingcommunicatie, cultureel ondernemerschap en online marketing bij verschillende culturele instellingen.

Studenten die gebruik willen maken van het kortingstarief voor een inspiratiemiddag, kunnen zich per mail aanmelden. Stuur hierbij een kopie van je studentenkaart mee. Je ontvangt dan na controle van ons een kortingscode, waarmee je het ticket voor de inspiratiemiddag voor het gereduceerde tarief kan kopen via de webshop.

Let wel: de korting geldt alleen voor inspiratiemiddagen en is helaas niet geldig voor cursussen en workshops. Meer informatie over de aankoopvoorwaarden vind je hier.