Trend Meet-up van Branddoctors
door op 14-09-2017 16:57ARTIKELInnovatie

3 oktober: Trend Meet-up van Branddoctors in Nieuwegein

Wat hebben je bezoekers werkelijk nodig? Een onsje meer, minder of precies zoveel cultuur als je van tevoren had ingeschat? Uitproberen, botsen en weer doorgaan is menselijk en maakt een organisatie relevant voor haar publiek. Marketeers zouden daarom niet bang moeten zijn om fouten te maken, is het uitgangspunt van Branddoctors. Om het zogenaamde Error & Trial principe en andere nieuwe ontwikkelingen toe te lichten, organiseren ze op 3 oktober een Trend Meet-up.    

Op dinsdag 3 oktober van 16:00 tot 20:30 vindt dit evenement plaats bij Branddoctors te Nieuwegein. De Meet-up gaat in op de continue veranderingen van onze persoonlijke kaders. Deze veranderen steeds vanwege de snelle ontwikkeling van techniek en online middelen. Ook een groeiend bewustzijn van internationale gebeurtenissen speelt een rol bij de noodzaak om nieuwe ontwikkelingen bij te blijven houden. Dit bewustzijn van toekomstige veranderingen is zeker ook van belang in de cultuur- en leisuresector. Het leren toepassen van nieuwe technieken, omgaan met publieksinteractie en het goed in de markt zetten van nieuwe ideeën wordt namelijk steeds belangrijker.

Tijdens de Meet-up is er ruimte voor het uitwisselen van gedachten met vakgenoten over deze vraagstukken en nieuwe ideeën. Dit gebeurt tijdens interactieve werksessies waarin praktische aandacht is voor communicatieprocessen, bedrijfsstrategieën en activaties. Ook komen wereldwijde ontwikkelingen in de cultuur- en leisuresector aan bod.

De ervaring en activatie van de belangrijkste trends voor 2018 en verder staat centraal. Daarnaast is een op deze trends geïnspireerd diner inbegrepen bij het avondprogramma. Branddoctors organiseerde in het verleden bijeenkomsten over de thema’s tijdsgeest, positionering in de cultuursector en masterclasses over consumentenmarketing.

De Trend Meet-up vindt plaats op dinsdag 3 oktober van 16:00 tot 20:30 uur bij Branddoctors in Nieuwegein (Edisonbaan 17). Klik op de onderstaande button voor meer informatie en tickets.

De vijf trends die centraal staan bij de Trend Meet-up

Dit artikel is gesponsord door Branddoctors.

Fotocredit