Op 10 april neem je deel aan de inspiratiemiddag over weboptimalisatie. Wij hebben er veel zin in en we hopen jij ook! De middag heeft een interactief karakter. Naast de theorie en praktische tips gaan de sprekers aan de slag met ‘live cases’. Dit betekent dat ze de mogelijkheden van weboptimalisatie laten zien aan de hand van de websites van de deelnemende organisaties.

Indien je met jouw website wilt deelnemen, willen we je vragen het onderstaande formulier in te vullen. Op basis van de antwoorden selecteren de sprekers een of meerdere websites die ze tijdens de middag zullen behandelen. We kunnen dus niet garanderen dat de website ook daadwerkelijk aan bod komt.

Indien je gebruik maakt van Google Analytics willen we je vragen het account te delen met benchmark@cultuurmarketing.nl Ook deze input wordt door de sprekers gebruikt en komt mogelijk tijdens de middag aan bod. Gezien de vertrouwelijkheid van de gegevens worden deze gegevens niet door Cultuurmarketing zonder toestemming via de website van Cultuurmarketing of Twitter (bij live verslaggeving van het event) gepubliceerd.